Tegile verhoogt $ 35.000.000 voor enterprise hybride opslag

Tegile Systems, een Amerikaans bedrijf dat hybride storage arrays maakt voor gevirtualiseerde server en virtuele desktop-omgevingen, kondigde deze ochtend dat het heeft verhoogd $ 35.000.000 van investeerders.

De Serie C subsidieronde opgenomen Meritech Capital Partners, augustus Capital, Western Digital en SanDisk.

Het geld zal worden gebruikt om de wal verkoop Tegile en customer support teams in Noord-Amerika en Europa, zegt het bedrijf. Het zal ook worden gebruikt voor product- en technologische ontwikkeling.

In een overvolle veld, de Californische startup onderscheidt zich met geld: het is de enige onderneming in de SSD / hybride opslagruimte te nemen in meer inkomsten dan financiering. Dat ofwel toont het vertrouwen van de onderneming in haar vermogen op eigen benen te staan, of onthult glansloos omzetgroei.

Hopelijk is het de eerste. Tegile zegt dat de verkoop van haar producten, die de Zebi lijn van de onderneming hard en solid state drives worden aangeboden door middel van Western Digital, nu dubbel elk kwartaal omvatten. (Inderdaad, de bedrijven die zich bezighouden met de gezamenlijke ontwikkeling van technologie voor server virtualisatie, VDI, database hosting en file services.) Tegile hybride opslagarrays het spel uit het midden tussen de hoge prestaties van een conventionele solid state drive en de waarde van een conventionele harde disk drive.

Tegile telt meer dan 300 klanten. Meritech, een laat stadium venture capital bedrijf dat bekend staat voor investeringen in Cloudera en Fusion-io, wil het bedrijf om te ervaren “hyper groei.” We zullen zien wat er gebeurt.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip