Telco’s om gesmoord mobiel internet verbindingen in Brazilië te beëindigen

Telecombedrijven in Brazilië zijn van plan om gesmoord mobiele internetverbindingen te beëindigen en een aanvullende vergoeding te introduceren voor gebruikers die verder gaan dan de limiet van hun data-abonnementen.

Op dit moment, mobiele dataverbindingen in Brazilië worden afgeremd wanneer dataverbruik vergoedingen overschrijdt. Maar de service providers in Brazilië nu beslist dat het beëindigen van de beperkte gegevens verbindingssnelheden het meest zinvol.

De grootste telco in Brazilië, Telefónica Vivo, zal de eerste zijn om de veranderingen in de pre paid-aanbod uit te voeren en heeft plannen om haar klanten met een contract kort na migreren naar hetzelfde model.

Van 6 november zal het bedrijf beginnen met de verkoop prepaid pakketten waarbij gebruikers een sms wanneer ze 80 procent van hun limiet bereikt en nog eens wanneer de uitkering eindigt. Gebruikers zullen dan gevraagd een nieuw 50MB pakket, dat kost R $ 2,99 ($ ​​1,18) gedurende 7 dagen aan te schaffen.

Andere telco reuzen in Brazilië, zoals Oi en TIM hebben gezegd dat ze overweegt het einde van mobiele web snelheid throttling en de invoering van overmaat vergoedingen en extra data plannen, maar hebben geen specifieke plannen daartoe bekendgemaakt.

Gebruikers zijn niet tevreden over de veranderingen in het opladen model, aangezien die effectief betekent dat telco’s zullen eenzijdig wijzigen van contracten waar sprake is van een verwachting van de continuïteit van de dienstverlening.

Consumentenrechten vereniging Proteste zal een bevel om de Braziliaanse Agentschap Telecom Anatel presenteren, op voorwaarde dat de veranderingen zullen gevolgen hebben lagere inkomens gebruikers en dat de invoering van de veranderingen een achterwaartse beweging in termen van totale digitale plannen opname van de regering zou zijn.

Anatel heeft tot nu toe gevraagd dat telco’s klanten te informeren over de veranderingen, ten minste een maand voordat ze in werking treden. Maar het lichaam ook meegedeeld dat de veranderingen in het laden model zijn “binnen de regels sector.”

De voorspelde groei van het mobiele dataverkeer in Brazilië, is vier keer groter dan de prognose voor vaste dataverkeer voor de komende vijf jaar. Een forse 11-voudige toename is voorspeld voor mobiel dataverkeer in het land tussen 2013 en 2018, het bereiken van 440 petabyte per maand tegen het einde van de periode, blijkt uit onderzoek van Cisco.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Wereldwijde mobiele betalingsverkeer te overtreffen $ 235B; Mobile commerce groeiende dominantie in APAC; Mobile commerce keert lastig voor retailers

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone