Tencent maakt $ 193m investeringen om rundvlees e-commerce biz

China’s Tencent Holdings heeft plannen om te investeren HK $ 1500000000 (US $ 193.450.000) voor een 9,9 procent belang in een logistiek dienstverlener aangekondigd, als het eruit ziet om rundvlees haar e-commerce business.

Meer in het bijzonder China, die kan de productie-hub en de omvang van de markt te benutten. Toch moet e-commerce sites in de regio op te lossen eerste belangrijke uitdagingen met user interface, service support, en logistiek.

De investering in China South City Holdings, dat is genoteerd aan de beurs van Hongkong, zal een logistiek en handel delivery network dat Tencent kunnen nu mogelijk tikken om te concurreren tegen aartsrivaal te bieden; Alibaba Group, en pak een groter aandeel van het; land 608 miljoen online shoppers.

Volgens een Bloomberg rapport, zal de Shenzhen gevestigde bedrijf ook werken met China South City aan kleine en middelgrote organisaties graag hun bedrijf online te gaan helpen.

Zoals; de Chinese markt voor e-commerce, blijft groeien, dit geldt ook voor de inspanningen van, Alibaba, en, Tencent, om hun mobiele- en e-commerce-diensten versterken. e-commerce-inkomsten van het land is naar verwachting bereiken 3300000000000 (US $ 539.000.000.000) in 2015, het omzeilen van de VS om ‘s werelds grootste e-commerce speler te worden.

Alibaba zei vorige week dat het zou terugkeren, 70 procent van de omzet gegenereerd op basis van mobiele games, aan ontwikkelaars, in een beweging vierkant gericht op de huidige online games marktleider, Tencent, die zijn instant messaging app maakt gebruik van, WeChat, om mobiele games leveren aan haar 270 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

Niet achter te blijven, Tencent vorige week annoucned het was een investeerder in Didi Taxi’s US $ 100.000.000 fundraising campagne, als onderdeel van de inspanningen om de m-commerce activiteiten uit te breiden. WeChat van de Chinese taxi reserveren mobiele app, die 22 miljoen gebruikers genereerde meer dan 350.000 boekingen per dag in december, in staat zal zijn om te betalen voor hun tarieven met behulp van Tencent’s Weixin Payment mobiele platform.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard