Tesla tease: Hier is een blik op $ 35,000 Model 3 ontwerp

Tesla herbevestigd in een tweet op dinsdag zal onthullen, haar langverwachte Model 3 sedan, tijdens een persevenement op 31 maart, een voertuig zei cruciaal voor de groei van het bedrijf te zijn.

Tesla heeft bevestigd dat het zal onthullen haar volgende all-elektrisch voertuig later deze maand. We hebben alle geruchten en fragmenten van informatie van niet-zo-geheime CEO van Tesla’s samengesteld.

De tweet werd vergezeld van een teaser afbeelding laat zien hoe de Model 3 uitblinkt in vergelijking met de high-end Model S sedan en Model X SUV door – volledig elektrisch, high-performance auto’s met veel van de technologie aan boord. Hoewel het niet het specifieke ontwerp van het voertuig tonen, waaruit duidelijk blijkt dat het een beetje kleiner dan de Model S zijn, terwijl met de ronding van de Model X.

Tesla zegt dat het zal niet een dummy auto bij de onthulling zijn – de leden van de pers krijgt om de Model 3 rijden.

Past its $ 35.000 prijskaartje en hints van CEO Elon Musk, niet veel bekend over het specifieke ontwerp van de massa-markt, all-elektrisch voertuig. Er wordt gezegd te gaan op de verkoop eind-2017, zolang Tesla heeft geen grote productie wegversperringen raakte net als in het verleden.

Vooruitlopend op de Model 3 launch, waarvan wordt gezegd dat een batterij bereik van ten minste 200 mijl hebben, Tesla uitgenodigd financiële analisten aan de fabriek waar de sedan zal worden gemaakt tour. In een Bloomberg rapport eerder deze week verschenen, veel analisten prees de fabriek.

‘Er was een energie en buzz binnen de faciliteit, dat is moeilijk voor te stellen als een buitenstaander,’ James Albertine, analist bij Stifel, gezegd.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Alles wat u moet weten