Tips voor het gebruik van de Apple Watch voor het werk

Ik kocht onlangs een Apple Watch op een leeuwerik en zijn honen een systeem dat het een hulpmiddel voor de productiviteit maakt. Met vallen en opstaan ​​heb ik nulpunt in op een set van apps en best practices die het veranderen in een handige digitale assistent.

Krijgen meldingen op de pols is een primaire functie van de SmartWatch. Het zien van belangrijke berichten binnenkomen, terwijl de iPhone is in een zak is handig en houdt de focus op de dingen die ertoe doen. Dit werkt alleen goed als sommige denken wordt gegeven om te bepalen wat echt belangrijk is.

Het laatste wat een eigenaar Apple Watch wil, is een constante stroom van afleidende meldingen. Aan voortdurend onderbroken door meldingen die er niet toe doen in dat moment is als het drinken van een brandslang. U wilt dat de SmartWatch om belangrijke informatie en niet veel anders laten zien aan een productief werk systeem.

Ik heb lang gebruikt dit principe op mijn iPhone en hebben uitgebreid tot de Apple Watch. Ik draai alleen op meldingen voor messaging apps – Post en iMessages in het bijzonder – en de meeste hebben al het andere uitgeschakeld. Toen ik een haptische buzz op het horloge krijg ik neem een ​​snelle blik en als het belangrijk ik omgaan met het meteen. Anders had ik het beroep om later terug te keren.

Wees ervan bewust dat door het ontwerp als uw iPhone is geopend als er een melding komt dat het niet zal verschijnen op de Apple Watch. Dit is om de batterij te sparen en afleiding te minimaliseren als je niet nodig om een ​​melding te krijgen op beide apparaten als de iPhone in de hand.

Het is vermeldenswaard dat sommige Apple Watch eigenaren melden dat ze geen meldingen op het horloge, of als ze tonen ze slechts tot sporadisch. Er zijn een aantal correcties die hebben gewerkt voor een aantal, maar niet iedereen om dit probleem op te lossen, dus als je ervaart zoeken op het probleem van de baan.

Mijn Apple Watch werd ontvangt geen meldingen komen door de iPhone helemaal niet, en na het proberen een aantal van de fixes online hebben gevonden was ik over te geven op het verkrijgen van kennisgevingen aan het werk. Wat ten slotte het probleem opgelost was om te ontkoppelen en repareren van mijn Apple horloge met de iPhone. Het is perfect werkt sinds het weer op te bouwen.

U kunt bellen met de Apple horloge te maken, en dit bleek productiever dan ik dacht dat het zou zijn om zijn. Ik dacht dat dit zou een gimmick, maar dat is niet het geval.

Ik vind de mogelijkheid om een ​​gesprek op het horloge als ik met grote passen door de straten van de stedelijke jungle om een ​​echte zegen te beantwoorden. Tikken op het horloge en het hebben van een kort gesprek om te ontdekken dat mijn volgende meeting werd tijd verschoven is een groot voordeel voor een productieve dag. De iPhone blijft in de zak of tas en de Apple Watch voorziet in de behoefte.

Samen met meldingen hierboven beschreven, worden tekstberichten en e-mail interactie mooi gedaan op de Apple Watch. Ik tik op de melding wanneer het komt in en u direct antwoorden op het SMS-bericht. Ik kan antwoorden op belangrijke correspondentie direct aan het horloge zo lang als een korte reactie is voldoende.

Spraakinvoer met Siri op de Apple Watch werkt erg goed. Siri interpreteert spraakinvoer met vrijwel volledige nauwkeurigheid waarop dit een productieve tool maakt.

De vooraf geïnstalleerde apps van Apple goed werken zoals verwacht op de Apple Watch, en er zijn een aantal van derden apps die goed werken. Ik gebruik en het testen van een aantal van hen en zijn gekomen met een paar dat me helpen op koers te blijven tijdens de werkzaamheden dag.

Vijf functies van de volgende iPhone nodig (maar waarschijnlijk niet zal krijgen), Apple iPhone 5SE loslaten, iPad Air 3; Nieuwe iPhone trade-in programma genaamd ‘Trade Up met termijnen; Urban Armor Gear Trooper voor iPhone 6s Plus: Laat de portemonnee achteren overleven druppels; Smartphone groei zakt naar het niveau van 2008; Waar komt Apple gaan na de iPhone;? Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en niet verliezen uw geest); Apple bezit tot “1 januari 1970 ‘iPhone bricking bug

meldingen

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Fantastical Apple Watch Een woord van voorzichtigheid als het gaat om apps op het horloge – zijn selectief welke apps je op je pols. Veel iPhone-apps hebben horloge versies opgenomen en als je niet oppast kun je te veel apps op het horloge te hebben. Dit maakt het startscherm opgeblazen waardoor het moeilijk om de app je nodig hebt in een haast te vinden.

Toen ik mijn Apple Watch ik doorgegeven aan de optie om alle iPhone-apps met het horloge te synchroniseren. Dit laat me later gaan en handmatig kiezen alleen de apps die ik wilde op mijn pols. Mijn home-scherm is gemakkelijk te navigeren door het relatief lage aantal pictogrammen om door te vegen.

Smartwatches zijn goed voor het bijhouden van een drukke agenda, en de Fantastische app is uitgegroeid tot mijn werkpaard. De iPhone app is erg goed en het horloge app maakt veel gebruik van de kleine Apple Watch display. Ik kan mijn agenda in één oogopslag zien, voeg nieuwe afspraken als nodig is, en controleer aanstaande herinneringen.

Ik gebruik ook Toodledo op de Apple horloge voor mijn takenlijst behoeften. Het synchroniseert met de cloud, zodat ik mijn to-do lijst op elk platform kan manipuleren, en het is intuïtief te gebruiken op het horloge. Logeren gericht op wat belangrijk is, houdt me productief, en ik kan taken als compleet met een kraan te markeren.

Apple 15 maart

Wis Zo veel als ik graag Toodledo Ik ben momenteel bezig Clear. Het is een to-do lijst app die ook handvatten lijsten met informatie. Het wordt beheerd volledig door gebaren op de iPhone en iPad, en het horloge app ziet er echt leuk. Het is slechts op OS X en iOS, zodat een nadeel kan zijn. Het is een kijkje waard, dus ik geef het een goede mogelijkheid.

Degenen die in een bedrijfsomgeving vindt er een heleboel keuzes voor Apple Watch apps te vinden. Ontwikkelaars hebben gesprongen om apps voor het horloge, waaronder Salesforce en Slack bouwen.

Op de hoogte blijven over de dingen die echt belangrijk zijn is waar smartwatches echt schitteren. Dat is de reden waarom de Apple Watch is zo goed in meldingen, communicatie en takenlijst management. Dat het nut is uitgebreid met Glances dat Apple heeft uitgevoerd op het horloge.

Blikken zijn schermen die worden geopend vanaf de wijzerplaat die laten zien in één oogopslag de belangrijkste informatie uit een bepaalde app. Niet alle apps blikken beschikbaar, maar velen van hen doen. Je veegt gewoon op de wijzerplaat en de laatste toegang blik opduikt. U kunt door alle blikken voor u beschikbaar waarop een gezonde hoeveelheid zet van informatie een paar uithalen weg te schuiven.

Om dingen gericht en op koers te houden, is het belangrijk om alleen de blikken die een verschil zal maken activeren. Er zijn nogal wat, dat kan worden uitgeschakeld in de Watch-app op de iPhone, en het is een goed idee om dat te doen.

Goed ingesteld zoals beschreven kunt u de Apple Watch om te zetten in een handige persoonlijke assistent. Het krijgen van alleen de informatie die u nodig heeft als het gaat in nuttig is, en in mijn ervaring de Apple Watch me niet afleiden tijdens het doen.

Experimenteren met verschillende apps en regelingen zal helpen Apple Watch eigenaren nul op een productieve flow. Het krijgen van het werk dat is waar het om gaat, en het horloge kan helpen om die beter en gemakkelijker.

Telefoongesprekken

andere communicatie

Apps

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Glances

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Werken voor u