Today’s cloud computing-projecten ontbreekt iets – een strategie

Iedereen op een bepaald niveau is het verkennen of overweegt publieke cloud opties voor een scala aan functies – van het automatiseren van IT-functies aan de verbetering van bedrijfsprocessen.

Echter, deze inspanningen moeten nog worden verbonden tot een samenhangend business-strategie, en veel leidinggevenden niet zeker weet of hun IT-afdelingen zijn tot het verstrekken van de begeleiding die nodig is.

De enquête van 500 executives, gepubliceerd door Softchoice, vindt een gebrek aan strategisch denken als het gaat om implementaties cloud. Een meerderheid, 54 procent, verslag uit over hun teams strijden om een ​​effectieve cloud-strategie te vormen, en 52 procent niet over een geformaliseerde cloud-strategie helemaal.

Het hebben van een cloud-strategie maakt een groot verschil, het onderzoek suggereert. In vergelijking met IT-leiders zonder cloud-strategie publiek in de plaats, die met een formele strategie zijn minder geneigd te worstelen met cloud vaardigheden gaten, de cloud-procurement model, en cloud budgettering. Fifty-acht procent van de ondernemingen zonder strategieën hebben ervaren cloud mislukkingen, in vergelijking met slechts 22 procent van de strategie van gelijkgestemde organisaties. Vijfenzeventig procent zegt dat ze moeite hebben om de juiste vaardigheden te vinden, bijvoorbeeld – in vergelijking met 41 procent van de mensen met strategieën. Tegelijkertijd, terwijl 70 procent van de bedrijven zonder strategieën budget rende slechts 52 procent van deze strategieën zijn dergelijke problemen gehad. Als er iets, de overstap naar de publieke cloud is een trage proces voor de meeste bedrijven. Een nieuw onderzoek van 500 IT en business managers vindt 61 procent, “nog steeds experimenteren met of het maken beperkt gebruik van public cloud”.

Bestuur en beheer van de kosten van cloud-initiatieven is een uitdaging. Ten minste 57 procent van de executives melden zij via hun cloud budgetten hebben geblazen, terwijl 44 procent strijd om lijnen van het bedrijfsleven verantwoordelijk voor cloud-uitgaven te houden. In veel gevallen is de lijn van business executives in de enquête te voelen dingen zou soepeler gaan als ze dat deden end-runs rond hun IT-afdelingen. De helft van de leidinggevenden moest annuleren of een belangrijk initiatief uit te stellen als gevolg van “onvermogen om de nodige middelen te voorzien of te ondersteunen” van de IT-afdeling. Echter, 46 procent denkt dat hun teams minder kans om te annuleren of uitstellen belangrijke initiatieven als ze de juiste infrastructuur op zijn plaats zou zijn.

Bijna de helft, 48 procent, geloven dat ze kunnen apps kopen voor hun teams sneller zonder de betrokkenheid van de IT-afdeling. Van zakelijke leiders die het soms of nooit te betrekken in software aankoopbeslissingen, 36 procent zegt dat hun afdeling heeft een eigen budget, en ‘ze het gevoel dat dit de vrijheid alleen al om op te treden geeft hen “.

Samen met een gebrek aan strategie, veel bedrijven niet over de juiste vaardigheden. Een meerderheid, 53 procent, van de leidinggevenden hebben moeite om de nodige vaardigheden te verwerven om cloud-initiatieven te ondersteunen binnen hun organisaties. Echter, tegelijkertijd, bijna de helft geven training personeel geen prioriteit.

Het rapport Softchoice maakt een aantal aanbevelingen voor organisaties die een meer samenhangende aanpak van de cloud

Begrijpen waar je bent alvorens te beslissen waar je heen gaat: “. Voer een volledige evaluatie van de huidige toepassingen van uw organisatie, afhankelijkheden, en de verwachte service levels”

Investeren in talent: IT-afdelingen nodig hebben “om te investeren in talent zo veel als de technologie,” stelt het rapport. “Zorg voor training, mentorschap, of certificeringen dat bestaande werknemers te brengen op snelheid.

Employ data analytics tegen cloud-initiatieven. “Om het risico van overschrijding van de budgetten te minimaliseren, moeten organisaties tools die real-time inzicht in bieden wie er met behulp van cloud-diensten en hoe Met korrelige detail, IT-managers kunnen de kosten terug nauwkeurig toe te wijzen aan de juiste afdelingen, maken realistischer gebruik prognoses, en plan de budgetten rond feiten. ”

Het is nog niet voorbij voor Windows en apparaten. Maar de toekomst van Microsoft is in toenemende mate over de cloud en abonnementen, zoals de financiële en zakelijke prioriteiten te tonen.

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, IT-prioriteiten; Zoals bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier), Cloud; Shift: public cloud beschouwd als veiliger dan corporate data centers, Cloud, Hybrid cloud de toekomst, zelfs als leidinggevenden weten niet goed wat te maken van deze

Als bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier)

Shift: public cloud beschouwd als veiliger dan grote datacenters

Hybride cloud is de toekomst, zelfs als leidinggevenden weten niet goed wat te maken van deze