Top iOS nieuws van de week: Halo, WWDC, Apple koopt toetsenbord

Microsoft heeft verrast mensen met de release van twee wedstrijden in de Halo franchise voor iOS. Halo: Spartan Strike en Halo: Spartan Assault zijn de eerste Halo games op Apple’s iOS.

Het lijkt erop dat Microsoft is niet alleen serieus over cross-platform versies van de apps, maar ook over haar games. De twee Halo games zijn $ 4,99 per stuk of $ 9,00 wanneer ze samen gebundeld. Ze zijn nu beschikbaar.

Daar gaat het weekend.

Bron: TNW

Het was pas onlangs ontdekt dat Apple vorig jaar kocht Dryft. Dryft schept de Android-toetsenbord app met dezelfde naam. De Dryft toetsenbord voor tablets verschijnt voor gebruik wanneer de gebruiker het scherm aanraakt.

Apple naar verluidt huurde de Dryft CEO met de deal. Misschien is de mensen in Cupertino worden steeds serieus over het bijwerken van het toetsenbord in de iPad die door de normen van vandaag is niet erg goed.

Bron: Cult of Android

grote jaarlijkse conferentie van Apple voor ontwikkelaars zullen plaatsvinden in San Francisco 8 juni – 12. Dit evenement is in de eerste plaats om ontwikkelaars van OS X, iOS, en nu volgen OS om te werken met Apple-software engineers.

Het bedrijf onthult vaak informatie over toekomstige software en hardware soms dus het is ook een belangrijke media-evenement.

Het Israƫlische bedrijf LinX heeft naar verluidt gekocht door Apple. Het bedrijf is gespecialiseerd in 3D-lenzen en software die diepte-informatie van het milieu ontstaat bij het nemen van een foto met zijn lens.

Dit is dezelfde techniek als die van RealSense Intel die nog in de kinderschoenen.

Hardware; Bouw zelf een $ 10 VR-headset, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store, iOS, iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval het is een pittige, stabiele puinhoop, hardware, Apple om te upgraden Mac line-up dit jaar, stylus ondersteuning iPad volgend jaar: Rapport

Microsoft’s Halo raakt iOS

Bron: 9to5mac

Bouw zelf een $ 10 VR-headset

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval is het een pittig, stabiele puinhoop

Apple Dryft vorig jaar kocht Android-toetsenbord maker

Apple dit jaar Mac line-up, iPad stylus ondersteuning volgend jaar te upgraden: Aangeven

WWDC aangekondigd

Apple naar verluidt kocht 3D lens maker LinX