Twitter aanboren van machine learning met Whetlab kopen

Twitter duiken dieper in de machine learning met de overname van Whetlab.

Wachtwoord Twitter vergeten? U kunt nu vragen om een ​​sms-code van Twitter om het proces te starten.

Het sociale netwerk bevestigde het nieuws in één zin tweet op woensdag.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

– Twitter Engineering (@TwitterEng) 17 juni 2015

Whetlab werd ontwikkeld door onderzoekers van Harvard, Toronto, en Sherbrooke universiteiten op zoek naar betere oplossingen voor het maken van intelligente voorspellingen.

Gerund door een vijf-koppig team, Whetlab gericht op hyperparameter optimalisatie, waarbij de opstartprocedure legde betekenen bieden betere prestaties (dat wil zeggen, suggesties en antwoorden) dan menselijke experts kan in minder tijd te geven en op slechts een paar regels code.

Afgezien van de overkoepelende term van de machine learning, het is niet precies bekend hoe (of alle) Whetlab teamleden in Twitter worden opgenomen.

In het afgelopen jaar hebben we een technologie om de machine te leren beter en sneller voor bedrijven gemaakt, automatisch, “het Whetlab team schreef op haar website op woensdag.” Twitter is het platform voor open communicatie op het internet en we geloven dat Whetlab technologie kan een grote impact hebben op het versnellen van interne inspanningen machine learning Twitter hebben.

Het publiek gerichte Whetlab dienst zal worden afgesloten op 15 juli Bestaande gebruikers hebben tot die datum om gegevens van eerdere experimenten downloaden voordat het allemaal verdwijnt.

Bovendien heeft de startup nieuwe aanmeldingen uitgeschakeld voor de gesloten beta-versie – zelfs voor toepassingen al een code toegewezen.

Godan, het voeden van de wereld met open data

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip