Typo Keyboard voor iPad Air: Best nog, met een nieuwe lagere prijs (review) Beoordeling

De Typo regelmatig gekregen goede reviews online, maar ze hebben consequent genomen probleem met de hoge prijs van $ 190. Die prijs hield me van het kopen van een, maar toen ik onlangs ontdekte de prijs was gedaald tot $ 150 haalde ik de trekker over.

Er is slechts één voorbeeld van de Typo en het werkt met zowel de iPad Air en Air iPad 2. Ik gebruik het met deze laatste, en om de dunnere iPad Air 2 goed passen in het geval u hecht vier rubberen voetjes in het deksel . Dit was gemakkelijk te doen want er zijn ingesprongen plekken voor de voeten dat duidelijk markeren waar ze heen gaan. Eenmaal gehecht, de iPad Air 2 past perfect in het geval deksel.

Er zijn twee stukken van de Typo: de iPad en het toetsenbord. De behuizing is gemaakt van een rubberachtig materiaal dat voelt goed in de hand, met een aluminium kickstand op de rug. Het voegt weinig dikte van de iPad Air 2. De kickstand werkt niet zoals die op de meeste tablets, in plaats daarvan een basis die is gepositioneerd achter het toetsenbord eenheid vormt.

Bij hecht magnetisch aan het toetsenbord, maar kan alleen worden gebruikt voor tablet werken. Het is eenvoudig aan te sluiten en verwijder het geval iPad via het toetsenbord eenheid. De kickstand basis ondersteunt een bereik van kijkhoeken met en zonder het toetsenbord.

Het scharnier voelt stevig, net als de hele zaak. Het is duidelijk dat de kwaliteit materialen werden gebruikt om de Typo maken en dat de techniek goed is uitgevoerd. Het is een premium product rondom.

De Typo toetsenbord is een genot om te typen op te wijten aan het volwaardige toetsenbord gebruikt. Ze zijn ondiep sleutels, maar met een solide gevoel en met een goede feedback. Ik kan zo snel typen op het toetsenbord Typo Op veel laptops. De instelbare kijkhoek past vrijwel elke omgeving, en omdat de standaard staat een basis achter het toetsenbord vormt kan worden gebruikt in de schoot. De toetsen zijn niet verlicht, wat een deal-breaker voor sommigen kan zijn.

Zo goed als het wordt met grote toetsen, is dit niet zonder compromis enkele toetsen moesten worden verplaatst naar niet-standaard locaties. De meest opvallende is de puntkomma / colon dat is aan de rechterkant van de spatiebalk. Dit duurde wel even wennen, maar in een korte tijd was ik omgaan met de verandering.

In de bovenste rij toetsen zijn iOS controle toetsen, waaronder media controls, een home-toets, en een batterij toets. De laatste peilingen van de batterij voor de resterende levensduur, welke vorderingen Typo zou een jaar zijn.

Er zijn drie witte LED’s die de levensduur van de batterij aan te geven, en dat ook knipperen wanneer het opladen van de unit. Een schakelaar aan de rechterkant van het toetsenbord samen met een Bluetooth-koppeling trekker. Het apparaat gaat in stand-by na een paar minuten van inactiviteit, zodat de schakelaar op de meeste van de tijd kan blijven.

De basis

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Top 9 toetsenborden voor de iPad Air handen op (januari 2015); 5 top mobiele toetsenborden voor Windows, iOS en Android (juli 2015); ZAGG Rugged Boek voor iPad Air 2: beschermende en veelzijdige (review); Logi BLOK Protective Keyboard Case: Een beetje ruig, zeer productieve (review)

Omdat de iPad kan worden losgemaakt van het toetsenbord voor tablet, het kan ook worden verwijderd met behulp van de tablet verder terug vanaf het toetsenbord. Dat is de schoonheid van de Typo, het is zeer veelzijdig.

Zelfs met de problemen geconstateerd, de Typo Keyboard is het beste toetsenbord geval heb ik met de iPad 2. Air gebruikt De belangrijkste criteria voor een toetsenbord geval is het type-ervaring, en deze is uitstekend te wijten aan de grote toetsen.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

Alles over het toetsenbord

bottom line