UK hoofden naar papierloze gezondheidszorg met £ 260m digitale project

Minister van Volksgezondheid Jeremy Hunt heeft aangekondigd dat de regering zal doorbrengen £ 260m te helpen vervanging van papieren patiëntendossiers en voorschriften met elektronische systemen.

Minister van Volksgezondheid Jeremy Hunt heeft voorgesteld de NHS moet papieren exemplaren van patiëntendossiers sloot in 2018.

Het geld zal voornamelijk worden besteed aan de ontwikkeling van de computer gegenereerde recepten, wat zou rechtstreeks van huisartsen aan apotheken worden verzonden en artsen te redden van het hebben van uit te schrijven fysieke recepten.

Het kan ook vermindering van de kans dat iemand ontvangen van de verkeerde voorschrift, hetgeen in het NHS afgelopen jaar geresulteerd in minstens 11 doden.

Het fonds zal ook worden gebruikt om elektronische systemen die kunnen opslaan en delen van de patiëntenzorg dossiers over ziekenhuizen en diensten in de NHS te creëren.

Dit fonds zal kunnen artsen en verpleegkundigen aan de NHS veiliger te maken door gebruik te maken van de allernieuwste technologie, “zei Hunt in een verklaring op vrijdag.” Op veel plaatsen, op dit moment, een paramedicus het oppakken van een kwetsbare ouderen vrouw die een val heeft gehad zal niet altijd weten dat ze heeft dementie, omdat hij of zij geen toegang krijgt tot haar aantekeningen. Of een arts voorschrijven van de verkeerde medicijnen, omdat ze niet weten wat drugs de patiënt is al op.

De NHS heeft al enige tijd gewerkt aan het creëren van Summary Care Records (SCR), die de medische voorgeschiedenis patiënt die zijn opgeslagen op een centrale database, tenzij ze besloten om te kiezen uit.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen