UK surveillance wetsvoorstel zal dwingen tech bedrijven om nieuwe producten bekend te maken voordat ze lanceren

Een gesloten-circuit surveillance camera houdt de wacht in de buurt van de Houses of Parliament. (AP Images /)

Internet, telefoon en tech bedrijven zullen moeten de Britse regering van nieuwe producten, diensten informeren, en is voorzien van een voorsprong op hun lanceren om ervoor te zorgen dat ze kunnen worden onderworpen aan het toezicht.

Het nieuwe beleid is begraven in een ontwerp-gedragscode document als onderdeel van de inspanningen van de Britse regering om zijn wetten toezicht te hervormen, en zal verplichtingen opleggen aan tech bedrijven die actief zijn in het land.

De overheid bevoegdheden op zoek naar bedrijven die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk om gegevens te decoderen met een bevel te dwingen.

Het beleid zal bedrijven dwingen om de regering van alle belangrijke wijzigingen op de hoogte van producten die kunnen belemmeren of voorkomen dat politie en inlichtingendiensten onderscheppen communicatie of toegang tot opgeslagen gegevens bewaard.

“[Bedrijven] onderworpen aan een technische capaciteit kennisgeving moet de regering van nieuwe producten en diensten vooraf in kennis van de lancering, met het oog op de behandeling van de vraag of het noodzakelijk en evenredig zijn aan de [bedrijf] nodig is in staat te stellen een technische bekwaamheid op het verstrekken nieuwe dienst, “de nota leest.

Het wordt gezien als een poging om ervoor te zorgen dat geen enkel product of dienst onbreekbaar of end-to-end encryptie, waarin staat surveillance moeilijk kan maken kunnen bevatten.

Het beleid is een aanvullend document aan de onderzoeksbevoegdheden Bill, een wetsontwerp dat tot doel heeft te hervormen en gefragmenteerde delen van de bestaande wetgeving te verduidelijken. Een groot deel van het toezicht bevoegdheden van de Britse regering dateren uit 2000 en zijn geïnterpreteerd en sindsdien uitgebreid door wetswijzigingen en het interne beleid.

Het wetsvoorstel is niet onopgemerkt gebleven, tekenen kritiek en zware controle, zowel thuis als in de hele wereld.

Een groep van VN-rapporteurs en de deskundigen vertelde wetgevers dat er een “chilling effect” op de vrijheid van meningsuiting en expressie, moet de Britse ontwerp surveillance wetsvoorstel kracht van wet zou zijn.

Amerikaanse tech bedrijven zijn ook verre van tevreden met het wetsvoorstel, met het argument dat het zou onder andere te ondermijnen sterke encryptie.

Elk bedrijf met activiteiten in het Verenigd Koninkrijk – waaronder Apple, Facebook, Google, Microsoft en Twitter, die schriftelijk bewijs een beroep op de Britse wetgevers om de rekening te herzien hebben ingediend – zou moeten voldoen aan de regels.

Waarom de CIA wil encryptie backdoors is een falen van leiderschap, niet intelligentie, Apple, weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; NSA is zo overweldigd met data, is het niet langer effectief, zegt klokkenluider; Zoals de Snowden lekken begon, is er was “angst en paniek” in het Congres; Hoe gegevens geval Microsoft de Amerikaanse tech industrie kan ontrafelen; Als je ‘niets te verbergen’, hier is waar uw wachtwoorden te zenden; Kennismaken met de schimmige tech brokers dat uw gegevens te leveren aan de NSA

LEES VERDER

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

“De tech bedrijven zullen hebben weinig inspraak en de regering zegt expliciet dat ze de bevoegdheid hebben om juridische stappen te ondernemen tegen hen meenemen als ze niet voldoen,” zei Millie Graham Wood, een juridisch medewerker bij Privacy International.

In een blogpost, zei ze dat bedrijven die eisen in het kader van het wetsvoorstel geconfronteerd met door de overheid geen verhaal of rechterlijk toezicht zou hebben.

Het is niet alleen het gebrek aan gerechtelijk toezicht en verantwoording dat bedrijven uit de buurt van het Verenigd Koninkrijk zou kunnen duwen, “zei Graham Wood in een e-mail.” Veel bedrijven hebben bewijs om de onderzoeksbevoegdheden Bill commissies over de gevolgen van het hebben om de communicatie van gegevens voor te behouden ingediend tot 12 maanden.

De Britse regering is ingesteld op de hervorming van het toezicht voorstellen in de komende maanden af ​​te ronden.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen