Universal probeert Kazaa geldschieters bloot

Advocaten van Universal Music zet het harde woord op Sharman Networks – het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de populaire peer-to-peer-applicatie Kazaa – in het vandaag Federale Hof, in een poging om het bedrijf te dwingen zijn bedrijfsstructuur en anonieme directeur onthullen. senior adviseur van de Universal Music partijen, John Nicholas, beweerde het bedrijf heeft met opzet opgezet zonder zichtbare lijn van de opdracht om “te weerstaan ​​een claim als dit”.

Sharman werd beschuldigd van inbreuk op auteursrechten muziek over zijn peer-to-peer file sharing software Kazaa, in een beweging die Sharman zag en gebouwen aangesloten bedrijven ‘overvallen afgelopen februari.

De partijen zijn nog steeds in de ontdekking proces met betrekking tot het bewijs genomen in de invallen, die wordt gehouden door een onafhankelijke derde partij. Echter, heeft Universal beweerd dat het essentieel is om de zaak naar de eigendom van de respondenten en de bedrijfsstructuur te onthullen.

Nicholas betoogt dat richtingen werden gemaakt door voorzittende Justitie Murray Wilcox op 27 juli voor de ontdekking van de eigendom Sharman’s. Maar hij zei “we hebben niet gekregen van de informatie over de controle, we hebben gekregen een lijst van genomineerde bedrijven.”

“Ze zullen ons niet één regel document dat je eer gevraagd te geven”, zei hij.

Wilcox omschreef de kwestie als ‘absurd’, maar waarnemend chief raadsman van de Sharman partijen, Tony Meagher, zei dat de groep hadden de bestuurders en de aandeelhouders geïdentificeerd, en verder dat het “niet om een ​​probleem in de procedure betrokken.

Echter, Nicholas betoogd dat het openbaren van Sharman de eigenaren was het belangrijk om de precieze relatie tussen Sharman en de daaropvolgende respondent tot kosten Altnet vestigen – een dochteronderneming van Brilliant Digital Entertainment – zoals hij zei dat de twee bedrijven kunnen hebben samengespannen om een ​​anonieme structuur voor de doelbewuste misleiding te creëren .

Deze tweedeling is gemaakt voor het doel van het verzet tegen een vordering als deze. Het maakt deel uit van een regeling getroffen in 2002, toen de heer Burmeister [BDE executive] besloten dat P2P voor commerciële doeleinden kan worden benut, “zei hij.” Deze tweedeling werd veroorzaakt door een zorgvuldige planning en advies gebracht.

De relatie tussen de Sharman en Alt entiteiten is heel belangrijk … twee tech bedrijven bij elkaar gebracht … een gevolgtrekking is dat BDE samen met mevrouw Hemming in 2002 Sharman Networks op een manier die streeft naar de ultieme relatie te verbergen hebben opgenomen “, aldus Nicholas. “ze zijn met elkaar verweven in een relevante corporate niveau, ze zijn één en dezelfde.

“Op alle niveaus mevrouw Hemming is het doen van de wenken van de heer Burmeister,” zei hij.

Een bedrijf genaamd Worldwide Nominee is benoemd als de eigenaar van het Sharman groep, met Geoffrey R. Gee vermeld als directeur. Echter, wanneer gevraagd door Wilcox aan zijn identiteit, Meagher antwoordde dat “hij is een advocaat die in de Republiek Vanuatu leeft”.

Wilcox concludeerde dat “de heer Nicholas heeft recht op de bodem van precies wie de opdrachtgever is te krijgen” toe te voegen dat hij “in principe” bereid zijn om het verzoek te handhaven.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Altnet senior counsel, Steven Finch, sprak de beschuldigingen tegen het bedrijf, waarin staat dat het geleverde een heel andere technologie om de Sharman product en dat “zij niet verbonden zijn.”

Volgens Finch, worden bestanden niet beschikbaar zijn op de Altnet file sharing-database gemaakt, totdat een overeenkomst is gemaakt met de houder van de rechten van de werken en het bestand wordt dan “ingepakt” met digital rights management (DRM) clausules zodat down-loaders moet instemmen een wat betreft de toegang voorwaarde voordat ze in staat zijn om het bestand te openen.

Materiaal niet op Altnet krijgen zonder de toestemming van de kunstenaar, “zei hij.” Onze technologie wordt niet gebruikt door Kazaa. Er is verwarring, omdat de database zoeken brengt de resultaten van zowel Kazaa en Altnet.

De partijen waren gericht om de kwestie uit te zoeken uit de buurt van de rechtbank.

Daarnaast Wilcox bevolen dat alle verklaringen te worden gebruikt in de zaak moet worden ingediend uiterlijk op 20 oktober – in reactie op Sharman beweert dat Universal advocaten laat zijn met hun inzendingen – en dat elke partij de andere met een lijst van bezwaren bedoeld om moet verstrekken gemaakt tegen de verklaringen van 19 november.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen