Volg uw dagelijkse activiteit in stijl met de nieuwe Garmin Vivomove

Hoewel ik persoonlijk graag sportief mijn grote Garmin Fenix ​​3 HR in het kantoor, is er een markt voor mensen op zoek naar een meer subtiele aanpak van de dagelijkse activiteit tracking. Garmin zojuist aangekondigd dat de nieuwe Vivomove dat lijkt meer op een traditionele horloge, terwijl ook het verstrekken van alle grote Garmin Connect 24/7 activiteit functies voor het bijhouden vinden op andere bands Garmin.

De Garmin Vivomove begint bij $ 149,99 voor de sport model met siliconen band met opties voor lederen banden ($ 199,99) en roestvrij stalen horloge constructie ($ 299,99). De Vivomove heeft een traditionele ronde horloge kijken en zal waarschijnlijk worden verward met een gewone horloge tijdens het dragen met uw zakelijke kleding in het kantoor.

De Vivomove wordt aangedreven door een CR2025 knoopcelbatterij die u naar schatting een jaar levensduur van de batterij. Al met al mijn jaren van het testen van wearables, dit soort levensduur van de batterij is de sleutel tot het houden van het apparaat op je pols en uit je lade.

Dit nieuwe apparaat is niet ontworpen om alle gegevens van een GPS-sport horloge te vangen, maar zal stappen volgen en automatisch slapen. De wijzerplaat heeft een subtiele stappenteller bar en de handtekening Garmin rode move balk aan beide kanten van het gezicht, onder het horloge armen. Het is waterbestendig tot 5 ATM, maar dit is uiteraard niet voor de leren bandjes.

U kunt synchroniseren met de uitstekende Garmin Connect smartphone applicatie via Bluetooth waar vooruitgang, doelen, inzichten, en nog veel meer worden verstrekt. Door middel van Garmin Connect kunt u uw vrienden uitdagen en houden een oogje op het leaderboard ook.

Als Ray Maker aantekeningen in zijn uitgebreide hands-on artikel, als je de Vivomove voor uw activiteit het bijhouden en een Garmin GPS horloge voor run bijhouden kunt u alleen de stappen van een van de apparaten tellen mee voor je dagelijkse vooruitgang. Garmin heeft om dit probleem op te lossen. Fitbit ondersteunt het gebruik van meerdere apparaten op verschillende tijdstippen om de gegevens te consolideren, zodat we weten dat het kan worden gedaan.

Deze website had de kans om wat tijd door te brengen met de nieuwe horloge.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone