Wereldwijde IT-uitgaven een stijging van 6% in 2012, IDC voorspelt

Economy verdoemd worden. Rechts? Ja soort van.

De lancering van Windows 8 in het vierde kwartaal “zou moeten helpen om een ​​zinvolle herstel in de pc-markt rijden volgend jaar.”; Groei Software in Noord-Europa was solide, ondanks de algehele zwakte in West-Europa. Herstel in Japan heeft “verloor wat momentum” en zal naar verwachting een flatscreen-lijn in 2013; opkomende markten groeien nog steeds, maar China vertraagt ​​in reactie op de Europese problemen. IT-uitgaven is er op koers voor 14 procent groei dit jaar, dito India en Brazilië. Rusland zal naar verwachting eindigen op 11 procent en Zuid-Afrika, acht procent;. Over het algemeen wereldwijde IT-uitgaven moet het jaar eindigen op $ 2100000000000, met uitzondering van telecomdiensten. Met inbegrip van hen, het is naar verwachting $ 3800000000000.

Global uitgaven in de IT-sector wordt het jaar uiteindelijk zes procent, volgens prognoses van marktonderzoeksbureau IDC, wat suggereert dat zelfs een moeilijke economische klimaat niet de armen races kan stoppen in software, storage, netwerken en mobiele apparaten.

De zes procent cijfer is “slechts iets down” op de groei van vorig jaar, die op 7 procent kwam. Beide cijfers werden gebukt onder zwakte in de PC, server, randapparatuur en telecom provider markten apparatuur.

Kijk een beetje dichter, echter, en de data is moeilijker te slikken. Als je eenmaal goed voor valuta-schommelingen tussen de Amerikaanse dollar en andere valuta’s, uitgeven slechts groeide met 4 procent dit jaar, “een belangrijke terugval voor US-based tech-leveranciers” in vergelijking met de 10,5 procent groei in 2011. Gemeten naar constante valuta, de uitgaven is een stijging van 5 procent.

Wat uw voorkeur economische maatstaf, de bottom line is dat de economische uncertainy blijft de albatros worden gedrapeerd rond de hals van de onderneming technologische industrie – zelfs als grote verschuivingen in de markt (bijv. Mobiliteit, software) blijven voordoen.

Toch is een groot deel van die uitgaven heeft laten leiden door kostenreductie – geen groei – strategieën, niet bepaald een bemoedigend teken vier jaar na de mondiale economie viel van een klif.

Takeaways

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië