Zoho wordt de nieuwste Microsoft rivaal naar de haven naar Windows 8.1

In de afgelopen maanden hebben een aantal Microsoft-rivalen zijn het porten van hun software om Windows 8 en / of Microsoft’s Azure cloud, Oracle, SAP, Salesforce, -. Het is een groeiende en enigszins verrassend lijst.

Op 3 juni werd Zoho de laatste om de menigte te sluiten, het beschikbaar stellen van haar Zoho Books goed app voor Windows 8.1 en Windows RT. De nieuwe app is gratis (maar vereist Zoho’s betaalde cloud-diensten) en kan worden gedownload van de Windows Store met ingang van vandaag, 3 juni Zoho heeft al een Windows Phone-versie van Zoho Books, die kan worden gedownload van de Windows Phone Store is geweest sinds januari 2014.

Het meest interessante deel van de Zoho aankondiging voor mij is hoe en waarom het bedrijf uiteindelijk het doen van een Metro-stijl / Windows Store versie van een van haar kernactiviteiten apps.

Zoho is het bouwen van cloud-applicaties sinds 2004. De focus ligt met name op kleine / middelgrote zakelijke gebruikers. Het bedrijf heeft meer dan 10 miljoen gebruikers van de samenwerking, e-mail en andere office apps, Zoho ambtenaren zeggen.

Op papier, kijken we eerlijk concurreren met Microsoft, “zei Zoho President Raj Sabhlok. Maar Microsoft steeds meer opengesteld voor” customer-driven partnerschappen, “zei hij.

Een groot aantal klanten en partners Zoho gebruiken Microsoft platformen zoals Windows en Windows Phone, Sabhlok genoteerd. “We zijn onze klanten te ontmoeten, waar ze op.”

Die boodschap is vrij gelijkaardig aan wat, Salesforce en Microsoft execs zei vorige week in de aankondiging van hun eigen partnerschap.

Sabhlok zei dat Zoho iets minder dan een jaar geleden werd benaderd door Microsoft over het brengen van haar apps naar Windows 8.

“Zij verbonden zekere ontwikkeling en marketing middelen en we vastbesloten een aantal middelen,” zei Sabhlok.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

of in ieder geval niet de toelating tot het betalen van hen, – – onvermurwbaar over het niet betalen van de ontwikkelaars, op slechts een paar jaar geleden, dat de verklaring zou zijn verraderlijke door sommige Microsoft ambtenaren die werden beschouwd als Metro-stijl / Windows Store apps te schrijven.

We hebben dag en nacht verschil gezien “in de manier waarop Microsoft nadert en het werken met ons, zei Sabhlok.” Gericht, het is minder over de bescherming van het Microsoft-besturingssysteem en wordt over de klant.

Sabhlok zei brengen Zoho Books to Windows 8 duurde ongeveer vier maanden, met inbegrip van start en stopt. Zoho Books zal slechts de eerste van een aantal Zoho apps van Microsoft-platforms te komen, zei hij.

Dit is een zakelijke beslissing voor ons, “zei Sabhlok.” Laten we gaan waar de klant gaat.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld