Zuid-Korea, de VS opvoeren cyber warfare partnerschap

Zuid-Korea zal het intensiveren van de samenwerking met de Verenigde Staten, met name op het gebied van cyber warfare, beter om te gaan met nieuwe bedreigingen. Dit komt op de rug van cyberaanval vorige maand, die de grootste van het land in twee jaar had meegemaakt was.

De Yonhap News Agency meldde maandag de Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie zei dat het zal zijn cyber warfare krachten te verhogen en de ontwikkeling van afschrikking scenario’s in samenwerking met de VS De afschrikking methoden zullen helpen het land beter voorbereid tegen een uitgelokte aanval in tijden van oorlog en vrede, is het genoteerd.

De twee landen zullen een aangepaste afschrikking strategie al in juni op te stellen om te testen en bekijk het in de volgende gezamenlijke militaire oefeningen, die dit jaar begint eind augustus, het toegevoegd.

De noodzaak om arbeidskrachten in haar cyber warfare afdeling te verhogen is ook duidelijk. Zuid-Korea’s Cyber ​​Command team, dat is een speciale eenheid in het begin van 2010 gelanceerd, heeft momenteel ongeveer 400 mensen in het. Ter vergelijking; Noord-Korea is naar verluidt het runnen van een cyber warfare eenheid, bestaande uit 3.000 hackers die zijn opgeleid om in te breken in andere computernetwerken voor informatie en om malware te verspreiden, in het verslag vermeld.

Een hoge ambtenaar van het ministerie herhaalde dat de samenwerking met de Verenigde Staten, zei: “. Wij zullen samenwerken met de Verenigde Staten om maatregelen in cyber beleid, technologie en informatie voor te bereiden”

Het belang van de versterking van cybersecurity werd benadrukt toen, 3 omroepen en 2 nationale banken in Zuid-Korea gelijktijdig werden aangevallen, in welke vertegenwoordigde de grootste aanval op het land in twee jaar. De onderzoeken zijn nog aan de gang om te bepalen wie de aanval begonnen, maar het is gespeculeerd Noord-Korea zou worden betrokken, gezien de bedreigingen om aanvallen te lanceren op zijn buurman in het zuiden, het rapport toegevoegd.

Een apart verslag van Yonhap afgelopen vrijdag gezegd de getroffen banken en omroepen hebben sindsdien hun netwerken volledig genormaliseerd.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen